Home
2010
Hanne 50
Hanne 50

Tillykke med de 50 år

Kære Hanne, jeg husker tydeligt den dag i august 1959, hvor Mor og Nils højtideligt fortalte at jeg skulle have en lillesøster eller - bror.

Overraskelsen over denne meddelse blev hurtigt overtaget af en spændt forventning, og glæden var stor da jeg i april 1960 så dig første gang.

Du udviklede dig hurtigt til en klog jente som i en tidlig alder hævdede at forstå alt der blev talt på engelsk for at du ikke skulle "høre" det. Denne klogskab - krydret med indlevelse og omsorg - har fulgt dig siden til står glæde for slægt og venner.

Det var naturligvis begrænset hvor meget vi havde lejlighed til at mødes, men påsken var i mange år det faste holdepunkt, lejlighedsvist tilføjet familiens mærkedage.

Efter din flytning til Holland kneb det at fastholde det årlige "påsketræf", så derfor var glæden stor den dag vi aftalte at vore 2 familier skulle tilbringe en uge af sommer ferien sammen i sommerhuset i Rødhus i 2002, en uge så vellykket at den dannede basis for en tradition, da vi året efter mødtes i Henne Strand.

Hvorfor disse ferier alle blev så vellykkede er i højgrad din fortjeneste, af grunde som er søgt beskrevet i følgende:

Fågelmare - 2003

Din interesse og omsorg for børn

Her et spil med Michael, der dog ser ud til at have opmærksomheden et andet sted...dog nok mest til ære for fotografen.

... og ofte med gode eksempler på god humoristisk, som her i Løgumkloster Kirke, hvor du viste Daniel hvordan du havde gjort da du som gudmor holdt ham til hans dåb. Lidt træning havde nok gjort "opstillingen" mindre "anstrengt" !

Som forældrer er det jo varmende at se den gensidige varme og trykhed på billedet, hvor påklædningen klart fortæller at det er fra juli !

Sønderballe - 2004

Din interesse for familien

Skønne samtaler og diskusioner, der kan på alle tider af døgnet som det ses på billedet.

Din interesse for sport og motion

Her dog en pause efter næsten 4 km kørsel gennem Dyrehaven...

 

Fortunvej - 2005

Din interesse for udendørsliv

Her "Bade picnic" i Bretagne, hvor vandet forsvandt inden man kunne nå at dyppe sig !

Eller som bjergbestiger med med mod nok til at slippe taget for at hilse fotografen. Igen ser vi den sommerlige - langærmede - "T-Shirt" med det norske flag, som indikere at nu er det dansk sommer man kunne nå at dyppe sig !

Bretagne - 2006

Sluttelig et højt hurra fra alle 4 Bremser, som ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden.

Kærligst,

Michael, Danie, Sus og Brormand.

Bornholm - 2006